Моменти

Блукаєш у моїх туманах
я вірю у твої зірки
Читаєш ти мої романи
я знаю твої думки.

У мене багато сонця
ти любиш холодні дні
Я подумки пишу поеми
в думках ти граєш пісні.

У мене задуманий погляд
у тебе печальна душа
Я вірю у чесність мовчання
ти любиш чути слова.

Я люблю ходити пішки
ти знаєш таємні стежки
Нічого тебе не спитаю
ти можеш вільно піти.

У тебе зелені очі
у мене в очах небеса
Я довго чекаю літа
для тебе ж прекрасна зима.

Ти віриш у мої таланти
я вдячна за це тобі
Ти любиш галас компаній
я часто сиджу в самоті.

У мене холодні руки
ти знаєш їх дотик легкий
У мене так бється серце
твій подих солодко-пянкий.

Я люблю минулі століття
хотів ти би жити тоді
Я буду писати картини
ти критику скажеш мені.


Рецензии