Вiльноотпущення

Душу й тіло ми положим за нашу свободу.
Створені Господом від початку вільні.
Від початку боремося зі сваволею.
Бажаємо вільноотпушення від тих, хто є рабами.
Одягаємо сорочку, що зшита на смерть, неначе на свято.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.