Кривавий ранок

Кривавий ранок
     загорявся
Над Україною
     Святою,
Через політиків
    триклятих
Лилася кров людська
    рікою.

Здіймалось в небеса
       багаття
Та чорний дим стояв
       стіною,
Один на одного йшли
       браття
 За мир -  кривавою 
       ціною.

За тих  володарів
     пихатих,
За тих хто нашими
     життями
Собі   дорогу   
     прокладає,
Людськими вмитую
    сльозами.

Фото з інтернету


Рецензии