Прачну ся

Прачнуўся

Колер крыві - гэта лютасьць,
Гук - вецер рэвалюцый.
Кроў пахне свабодамі,
але спачатку нягодамі.

А смак крыві незабыўны,
Хто спрабаваў – неспакойны.
І сэрца стук непазбыўны
Не дасць заснуць да скону.


Рецензии