про iдеальне

всі дівчатка мріють про ідеального поруч,
щоб прокинутись вранці від поцілунків у віки.
кохання - це ж найкращі ліки,
якщо хтось спить ліворуч.

вони хочуть весілля на березі моря,
через велике кохання.
хочуть букет із рожевих тюльпанів,
і щоб всі їх сприймали за поважних пані.

мріють купити квартиру в будинку-висотці,
щоб все на тарілці,
в цукровій обгортці.
щоб за кордон чи до друзів на дачу,
щоб усі знали, яку маєш удачу,
він ж так міцно кохає.

всі дівчатка мріють про слухняну дитину,
про ідеально дружню велику родину,
що приїжджає на свято.
і вони ж вірять в це свято,
що все насправді так просто.
варто тільки хотіти.


Рецензии