Живи!

Живи,Україно! Живи, не вмирай!
Лиха нас не зломить хвилина!
Героїв своїх ти завжди пам'ятай,
Їх кров - то повстанська краплина.

Будь мудра, Вкраїно! На віки-віків
хай змиється бруд тий нечесний.
А винні ридатимуть край бережків
Дніпра-покровителя Хресного!

Умийтесь сльозами, хто винен в смертях,
Умийтесь ворожою кров'ю!
Мир, злагода, щастя - то все не для вас,
для вас не існує любові.

Забудеться все, заживуть люди знов,
але не забудеться істина.
А істина каже, що пролита кров -
душі переламної тріщина.


Рецензии