Кв тують букетами айстри

Квітують букетами
Айстри й жоржини,
Калина і глід –
То суцільний вогонь.
Окраєчок літа
Всміхається днині
І вітром ласкаво
Торкається скронь.

Не вперше постала
Пора вереснева
Між соняха цвітом
Й осіннім дощем.
Кінчається літо.
Пекуче, веселе,
Кінчається літо.
А, бажано б, ще…


Рецензии