Пахне серпень сливами

Пахне серпень сливами,
Яблуками – вересень.
Відшуміло зливами
Літечко в садку.
Ми були щасливими,
Ранками веселими
Брів туман край берега
Поміж осоку.

Стигле літо-літечко
Коралі-намистечко
По калині жменями
Щедро розкида.
Ще не все здійснилося,
Що було намислене,
Не для нас осінній щем,
Не для нас біда.


Рецензии