СЛ ПИЙ ДОЩ

По шибках як уперіщить,
аж гуде.
В кожній краплі сонце блище
золоте.

Лиш одним-одна хмаринка-
сирота,
А вирує дощ по ринвах-
не сльота.

Надимає по калюжах
бульбашки...
- Обіцяєш повернутись?
- Залюбки!
І скінчився. Натрудився,
аж упрів.
У веселки сім яскравих
кольорів.


Рецензии