Лелечий триптих - 3 -

          -

Лелеки відновлюють хижу –
Гніздечко, що видко здаля.
Весною дощі його лижуть,
А літо вітрами турля.

Куйовдить хурделиця взимку,
Немов козарлюга свій вус…
Скінчилось.
І вже хворостинку
Дбайливо несе чорногуз.

Стоїть терпеливо на чатах,
Приносить коханій обід…
І ось уже знов лелечата
Пірнають у перший політ.


Рецензии