Лелечий триптих

         - 2 -            -               

Лелечий дім на  видноті
Вгорі, далеко.
В нім, склавши крила в самоті,
Стоїть лелека.

Не перший раз проходжу повз –
Немає пари.
І сум такий, немов мороз
Зненацька вдарив.

Ніхто не зна, яка біда,
У  чім причина,
Що знов одна серед гнізда
Стоїть пташина.

Невже і в них, як у людей,
І смерть і зрада.
Невже у світі цім ніде –
Нема розради?


Рецензии