Queen show must go on

 


 как крылья
 дивной бабочки
 раскрашена
 душа моя
 и сказка древняя
 не умирает никогда
 скажу вам
 по-секрету:
 теперь
 я запросто
 могу летать, друзья
 шоу продолжается,
 шоу продолжается,
 но
 только
 без меня

 My soul is painted like the wings of butterflies
 Fairytales of yesterday will grow but never die
 I can fly - my friends

  The show must go on
  The show must go on
  I'll face it with a grin
  I'm never giving in
  On - with the show


Рецензии