Острiв кохання...

Хай кожен віднайде в житті той острів,
Що встелений п"янким чарівним зіллям,
Де покохать можливо, дуже просто,
До забуття...без меж... до божевілля...

Бо...править там усім палке кохання,
Там небо синє-синє і безкрає,
Там здійснюються мрії і бажання,
Немає втрат там і розлук немає...

Той острів називають просто - Раєм...
Кохання там здіймає в морі хвилі,
Там роси на зорі купають трави,
А ночі теплі і, напрочуд, білі...

Там ДВОЄ душі і серця єднають
Навіки, вибравши одну для двох стежину...
До божевілля... до нестям кохають,
До подиху останнього...до згину...


Рецензии