3. Перша спроба пера. 1971 р к

Йшла дівчина легко, струнко,
Йшла, весела і грайлива.
По дорозі кроки лунко
Відбивалися на диво.
Йшла вона, золотокоса,
В марево ранкове.
З лісу промені підносять
Сонце світанкове.
На лиці усмішка сяє,
Мов веселка над рікою...
Весну дівчина вітає
Білосніжною рукою...
2017


Рецензии
Какой красивый украинский язык. Живописно написано.

Александра Фёдорова Росс   22.09.2016 19:30     Заявить о нарушении
Рідна мова

Анатолий Чайка   02.10.2016 19:23   Заявить о нарушении