Ми ма мо право

Не будем стояти ми осторонь тихо.
І чекати не станем на "смерть ворогів"
Не зможемо мовчки терпіти це лихо,
Носити з собою тягар кайданів!

Ми маємо право бути вільним народом!
Ми маємо право майбутнього змін!
Ми завжди боролись за наші свободи!
Не кидали гучно бридких пустих слів!

Огидно нам жити під тиском безладдя,
Коли все що хочешь законним стає!
Коли за копійку продасться "провладдя",
А гідність приспить.Що воно? Що це є?

Невинних людей на Майдані вбивали,
без сліз вже не можна згадати про те...
Вони ж за ідею, за нас повмирали!
Хай скине країна лайно та цвіте!


Рецензии