Пригорни мене до серця хоч на мить

Пригорни мене до серця хоч на мить
і тримай так міцно, дуже міцно,
не пускай від себе, хай тремтить
щастя у грудях, мов квітка ніжна.
 
Поцілуй мене так терпко у вуста,
зачаруй торканням рук легким, тендітним,
задивися в очі та спитай,
що бажаєш мила моя, рідна.
 
Руку у долонях задержи
і торкнись вустами непомітно,
залишися в серці назавжди,
бо я знаю лише я тобі потрібна.


Рецензии