Norocul

               
Dar  stim norocu-i  trecator,
Nu-i  e  durata  mare,
Lucind  odata  schimbator,
Se  pierde-n   departare.

Asa-i  norocul  pe  pamint,
Ades  ne  paraseste,
Norocu-i scurt  cit  ai  rosti
Cuvintul  peste.
                16.02.14.


Рецензии