На тебе дивляться...

На тебе дивляться очі чужі,
Що ти бачиш в них сум чи кохання?
Може ваблять вони тебе в інші світи,
Чи зіштовхують вниз,у провалля?

Що ти бачиш в них сльози чи радісний сміх,
Блискавиці,грозу чи зітхання.
З них у річище ллються прозорі пісні,
Почуттів у щире зізнання.

Що ті бачиш в них:сині,криштальні льоди,
Чи зелене мереживо трав.
Може темної ночі загублені сни,
Чи медовий,солодкий узвар.

Що віщують вони,кинув погляд швидкий,
Презирство чи люблячий спів?
Не пірнай ти глибоко в таємниці чужих,
Неразгаданих,сяючих слів

Написан в 17 лет


Рецензии