Желание

       БАЖАННЯ
               

Посеред мороку, у млі,
буває – іншого не треба,
як відштовхнутись від землі
в блакить збентеженого неба.
 
Залишити буденний дах,
борги, турботи, навіть квіти
і, як щасливий вільний птах,
в захмарну височінь злетіти.

Нехай далеко  десь внизу
своє шукають щастя люди –
я хочу витерти сльозу
та й заспівати в повні груди…

Хто знає, що таке життя,
і де, чия блукає доля?..
Тут скрізь – то гріх, то каяття,
і тільки в небі – справжня  воля.


Рецензии