Текущее-сущее. Время-вихрь

Вихрь - кольцо.
Время - кольцо.
Время - вихрь.
Прежнее - здесь.
Прежде - не лезь
Прежде - смотри.
Прежде - жди.
Прежнее - здесь.
Вихрь - кольцо.
Время - кольцо.
Время - вихрь.
Время - след.
След перемен.
Прежнее - здесь.
Прежде - смотри.
Прежде  - жди.
Прежде - не лезь.
Прежнее -  здесь.
Вихрь перемен.

Удао-цзы.


Рецензии