Фарби

Пастельність фарб, життя пастельність
у світі яскравості пітьма.
Моє життя суцільна паралельність,
там сірих й чорних фарб нема.

Життю потрібна кольорова гамма,
і так уже багато в ньому темноти,
хоча ця формула ще людям невідома,
вони поринули в країну дрімоти!


Рецензии