Гьуб баргес...

Гьанна гамъругьуле ну руус,
Гьуб баргес дигахъуле умцIус.
Эши гамъа гIямру диркIуле,
ДахъолбегIал руэс хIарурус.

Гьарбари гьуйке дурариркус,
Намгъуна икайкем тIаррукIус.
Ца муръул намке тIархIавкIуле,
Гъяйгъилизе рикиле руус.

Чидам барес нуни хIарурус,
УрхIла муълаке тIаррукIулрус.
КIуйсил рариле алра хIайсуле,
УркIи пIякьбикиле ну руус.


Рецензии