Уночi

…Я найкраще пишу,
                уночі загубивши свідомість.
Сором очі тоді
                за відвертість мені не гризе.
Бо із критиків лиш
                тиша швендяє мишею в домі.
Та коректор мій – міль,
                – по комп’ютеру швидко повзе.

Я у комі сиджу,
                забуваючи про обережність.
Забуваючи все,
                що тримає у рамках мене.
Так, мабуть, «Цілину»
                в цьому ж стані придумував Брежнєв?
Стоп! Свідомість прийшла!
                Й знов у твір щось улізло дурне…

16.02.2014


Рецензии