Фарста

Уац-баерзонд Царддаеттаег !!
Нае удтае Даеуыл куы фаедзаехсаем.
Схонаем наехи Дае заенаег,
Коммае та уаеддаер нае каесаем.

Каед фехаелдис сабыр цард?
Цаемаен наем аеркаст аегад,
Дае ахсджиагдаер лаевар,
Адаемон аемсаердзинад?


Рецензии