Помож ть

Звонить президент
 в Європу
прошу підкажіть
На майдан зібрались
 люди
почали бузить
Що робити мені
 з ними
прошу поможіть
І Європа
 в ту же мить
дає відповідь
Треба вийти до людей
 і їх запитать
Що хочуть вони
 від тебе
взяти чи віддать
Вони хочуть забрать
 владу
що ж мені робить
Віддай владу й повертайся
 будеш тихо жить.


Рецензии