Сухий вiскi

Так важко розбити вікна.
По підвіконню рожеві сльози,
Як маленька рожева ріка.
Минуло минуле, як минули морози,
Проспектом біжить тала зима.
Залізні від Гібсон тремтять...
Чотири аккорди для вбитого серця
І сили дограти нема.
Кохання, що вбите не мною,
Повинна ховати я.
Ще вартує лютий у підворітті,
Ще бродить самотньо зима,
Ще віскі сухий висихає у склянці,
А пульсу уже нема...


Рецензии