Гъануцарасил век

Дура цаби гъануцарасил век,
Це дигалера бякьес урар.
ГъайбукIута кина цаба бекI ?!
Аллагьзакан урух хIабукIар.

Кунакан це бикьахIа иле,
Кебилзан кьаканера гьаъле,
УркIилзе нажасдеш буциле,
Гъай букIар агорте дуриле.

Цалзакан "ца" лебил бакьале,
"Агор" гIяйбиру дунъялике.
Ягъариб ини хIина але,
Ца адамжан мархIаврар хIаке.

Дурхъай Аллагьли ахъри магаб,
Агорил гъайчу ябурбарес.
Гьар инса уркIи ахIал бараб.
Халкьла эшти гъай-мез камдугьес.


Рецензии