лист

Привіт,це тобі
не рви
Прочитай,і тоді.

Говорити нелегко,простіше писати
Не знаю,чи зможу про все тут сказати
Пишу тобі з неба
Тут дуже гарно
Немає нікого
Немає навіть птахів
Вони трішки нижче
А Бог значно вище
У мене є фото
На ньому ми разом
На ньому щасливі
Хотів,я сказати,
Що буду чекати
У мене  диван
Як у тебе в кімнаті
А що нам ще треба?
Місце щоб спати
Навколо так тихо
Немає навіть птахів.

                Руслан Пилипчук


Рецензии