На Днiстрi

Затих Дністер,
Наче завмер.
Дзвінкою кригою
Вкрився, замерз.
На берег під гору -
Хлоп’ята із двору…
Весела пора
На роздоллі Дністра.
«Грайтеся, діти,
Поки я одітий
У панцир льодовий.
Це свято зимове
Скінчиться для вас,
Як хвилею знову
Прокинусь я враз.
І завирую,
Як весну почую.»


Рецензии