Хлiборобська дума

Сива, сива синь,
Дощем не ворси.
Коли жито половіє,
Тихим вітром вій.

Сива, сива синь,
Скоро вже косить.
Ниві сонця дай
На щедрий врожай.

Сива, сива синь,
Ти поля зроси.
Коли осінь йде,
Рілля зерно жде.


Рецензии