Залишай

Знаєш,як іноді багато думок,
Там де знаходиться твоє ім'я,
Як сумно поповняти свій стосунок,
Якщо до тебе подих мій зів'яв.

Но не спешу утратить эти связи,
За пол часа успею позабыть.
Не так легко отмыться в этой грязи,
Раз выбор есть-сумею полюбить.

Знаешь,а я ведь ко всему уже готовый,
Не так давно я научился жить.
И этот мир до устали знакомый,
Его осталось просто полюбить.

Ти чуєш,як повільно відвертаюся,
Мій тиск не руйнує шлях життя.
Перед тобою вперше вибачаюся,
Не хочу мати в душі це сміття.
***
Залишай,
Хай буде дуже важко.
Залишай,
Відкинь обридлу пляжку.
Залишай,
Події не здійсняться.
Залишай
Самотній гай.

Залишай,
Ты сделаешь как лучше.
Залишай,
Не становись заблудшим.
Залишай,
Ведь завтра будет поздно.
Залишай,
Холодный май,
Самотній гай.


Рецензии