Почина ш жити

В якийсь момент ти починаєш жити,
Не думати, надіявшись на долю,
А повноцінно та щасливо жити,
Знов дихати, свою зібравши волю.

в якийсь момент ти починаєш знати,
Що світле переплетене з думками,
І після цього починаєш брати,
Весь максимум з життя, роками..!

В якийсь момент ти відчуваєш серце,
Що прагнуло свободи, щоб відкритись,
Тепло любові - так, зламало дверцю,
Допомогло шИрше на світ дивитись..


Рецензии