Юлияна Донева - Фризьорка

ФРИЗьОРКА

Моята внучка Йоана,
„отвори фризьорски салон“.
Застана пред мене засмяна
и ме помоли с поклон:

„ Моля мадам, заповядайте,
аз съм фризьорката днеска.
Пред огледалото сядайте,
да ви направя прическа.

Аз зная  какво предпочитате,
бритон и подстригана низко.
След малко ще заприличате
на известна кино - артистка.“

Среса ме, фиба ми сложи,
даже напръска ме с лак.
И рече: „Честито госпожо,
след месец да дойдете пак.“

14.2.2014г.


Рецензии
Это хорошо, что приглашают.Удач!

Людмила Журавская   13.03.2014 22:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.