Защо не празнувам свети Валентин

Чаша вино днес ще си налея!
Даже не една, а цели седем!
Пей, сърце! Да пием и да пеем!
Уморих се тъжно да те гледам...

Пий до дъно! Вино и магия...
Днес да се напиеш му прилича.
По веднъж в годината се пие!
После триста дена ще обичаш...


Рецензии