Безумству храбрых

За що тут чубиться народ?
Чию відстоює свободу,
Коли на страту їх веде урод,
Який цькує на нас Європу.

Навіщо людям інший цар,
В якого ляльковод – Європа?
Що змінить конституції вівтар,
Який гнобить ярмом холопа?

Не ТЕ Ви, браття, за мету
Собі у відчаї обрали:
Вже 20 років цю юрбу
Шахрайську дарма обробляли!

А істина завжди одна:
Де є ПАНИ, там – зась свободі!
Народну владу встановить пора,
Радянську, краще ніж в Європі!


Рецензии