Не зволiкай, йди за покликом серця...

Не зволікай, йди за покликом серця,
Мрії плекай, хай життя усміхнеться!
Просто кохай, відкриваючи душу,
Та обирай жадано і відчайдушно!

Кожної миті перлини яскраві збирай!
Почуття несамовиті, що ведуть у рай,
Наші нестримні ночі та щасливі дні
Полум'ям пророчим стануть охоплені!

Мов у дивному сні на перепони не зважай!
Герої казки ми чи ні, а ти не зволікай!
Тримаючись за руки, скажи "це назавжди"
Нехай минають роки, будемо РАЗОМ йти...


Рецензии