Петру з УНСО

Статтю в газетi бачив як-то,
В якiй Петро з УНА УНСО
Ганьбив усе, що менi свято
Й не зупиняв його нiхто.

А я б узяв цього писаку
Й пришпілив б тризубом к Кремлю.
А потім дав б йому під с......
Щоб не ганбив неньку мою.

Щоб не знущався тхор поганий
Та не чіпав святинь Москви.
А Кучму разом з бандюками
УНА УНСО - на Соловки.

Хай їм там всім і сонце світить
Й роботи буде во сто крат.
Про те, що скоїли в країні
Їм гадкой буде автомат.

Якщо подібне щось напише
Петро з УНСО, ядрена мать..
То відповідь таку отрима,
Що буде довго пам'ятать!!!
      2006


Рецензии