Добрай ночы

Добрай ночы, сяброўка-бяссань,
Пашкадуй мяне,адпусці.
Вельмі цяжка  ў самотную рань
Услед за целам ногі несці.
Абмываючы белы твар,
Цяжка вочы адкрыть на хвіліну.
Забірай за сабой и свой дар:
Ноччу вершы пісаць пра судзьбіну.


Рецензии