Олам кузингда булса

       ***
Олам, кузингда булса
Нолам,кузингда булса
Алам, кузингда булса
Мен,нетай,ахир?
Оним,кузингда булса
Жоним,кузингда, булса-ю,
Имоним,узимда булса...
Мен,нетай,ахир?
        ***


Рецензии