Пануе на майданi зрада

Панує на майдані зрада               
І рве країну на шматки,               
Чому мовчить Верховна Рада,   
І поховалась у кути?               

Нахабне діє там свавілля,         
не зупинити це ніяк.               
Навіщо вам таке весілля,          
чі до впадоби вам бардак?      

колишній ворог не шкодує      
ні сил ні коштів на цей крок   
казками добре нас годує         
I має вже від цього прок         

Використовувати силу
Не прагне зараз як колись.
Він просто робить з нас дебілів,
Не вір йому, та стережись!

Хіба він стане про нас дбати,
Коли він ворог  а нi друг?
Ти б став йому допомогати,
Якщо він випускає дух?


Рецензии