Акробати

 На бабусиній канапі
Стало весело  хлоп"ятам:
Не канапа вже ось тут,
А справжнісінькій батут!
Може, стане акробатом
Хтось із хлопчиків-двійняток?
Бо  кульбіти і падіння
Вони роблять на "відмінно"...
Тато з мамою утішні :
Будуть хлопчики успішні,
Коли в рік стрибають так
Їх Мирончик і Михась…


Рецензии