Канд уымаен наеу...

Фаеурсдаер мае саер ,уаеддаер,
Канд комдзаг каенынмае мын наеу.
Иртасы ма хорз аемае аевзаер,
Бамбары фсарм,аегъдау.

АЕгуыстаей арм цаемаен ниуы?
Канд дзыппмае аеваерынмае наеу.
Уадз зиууаетты фаедыл аесхъиуает,
АЕххуысаен баеззает фаелтау.

Заердае дзаегъаелы не`стыхсы,
Канд туг таерынмае каед наеу?
Искаей уарзын аеви фаемысын,
Нае йаем каесы хардзагау.


Рецензии