На берегах Днiстра

Співають дівчата
Про край придністрянський,
Про ріки бистринні
І небо ясне.
Про землі родючі,
І лози пахучі,
Що в грони цілющі
Збирають проміння рясне.

Тих піснею славлять,
Хто в полі щоденно.
Хто денно і нічно
Веде трактори.
Хто з росами вранці
Спішить до схід сонця,
Бо рук працьовитих
Чекають лани.

Заспівують хлопці-
Підхоплять дівчата,
Ту пісню їм вторять
З Молдови брати.
Бо кращої дружби,
Єднання, братерства,
Ніж тут, в Придністров’ї,
Повік не знайти. 


Рецензии