Блакитна мить

Блакитна мить – то я лечу по небу,
Червона мить – дивлюся на троянди,
Зелена мить – трава попід долоні,
А жовта мить – проміння на щоці.
Всі барви світу мають свою владу
Над пам"яттю моєю й почуттями.


Рецензии