Колискова

Степова ковила.
Мати сина сповила.
У колиску поклала,
Пісню йому співала.
             Про козака молодого
             І коника вороного,
             Про широкії степи.
             Спи, синочку любий, спи.
Степова ковила.
Мати доню сповила.
У колиску поклала,
Пісню їй заспівала.
              Про дівчину молодую
              І калину червоную,
              І квітучий небокрай.
              Люба доню, засинай.
Степова ковила.
Мати діток сповила
І своїм безмежним серцем
Мати пісню їм сплела.
Наспівала їм дорогу
І над лихом перемогу,
Наспівала їм кохання
І на щастя сподівання.
В пісні викохала долю,
До життя нестримну волю
І веселку молоду,
Щоб жилося до ладу.
                Мати діток сповила,
                Тиху пісню завела.
                І колише її мрії
                Степовая ковила.


Рецензии