Що iще чекаю вiд життя

Що іще чекаю від життя
Крім звичайних змін зими і літа,
Крім того, що осінь скине лист,
А весна розпустить перші квіти ?

Ти мене, будь ласка, не питай.
Я не зможу нічого сказати.
Як завжди чекаю дива я.
Що людина може ще чекати ?


Рецензии