Думи моi, думи

Думи мої, думи, думки невеселі.
Вдень вас, мої думи, ніколи гадати.
А вночі підкотять осоружні страхи -
Як своїй дитині щастя можу дати ?
Як мене не стане на землі холодній,
З ким моя дитина буде вікувати ?


Рецензии