Де була? Гуляла

- Де була? Гуляла!
- Просто так?
- Та ні, мій друже.
Вітер слухала в гілках,
Він за кимось дуже тужить.
Зірку з неба стерегла,
Намагалася впіймати.
Де була? Гуляла.
Чом не можу я гуляти.


Рецензии