Яка там весна...

Здається я зневірилась на мить
Забула що любов повинна гріти
А за вікном прибой шумить
Та погляд змушує все далі літіти

Коли це я, забула всі слова?
Або вже не схотіла говорити.
А за морями є земля снігова
Мабуть тепер там я буду жити

Моє серце вже не стучить як шалене
А в погляді зниклі чарівнії квіти
Мене вже не тягне туди де поле зелене
Чи зможу я знову любові радіти?

Я не знаю чи надовго я в білім царстві
Та знайде коли, хтось ключа
Я забуду на час всі барви яскраві
В моєму серці застрягла холодна весна


Рецензии