Шумить Галичина

Чого шумить Галичина
(автор неизвестен)

На Майдані верещать –
аж рвуть собі жопу
Що їх, бачте,
не пустили у оту Европу.
 
Може там кисільні ріки,
береги із меду?
Піду, мабуть, поцікавлюсь
опісля обєду.
 
Чого туди пхнетесь –
хочу запитати?
Там нам пан дозволить
жопу підтирати,

Чоботи до блиску
втерти язиком,
Ще дамо із заду,
а можем й ротом.
 
Дівок - у борделі
будем відправляти
Там собі на посаг
будуть заробляти,
 
Мабуть не зітреться,
хвате потім й нам
Ще й радіти будем
ми таким грошам!

Нам лягать під пана -
дуже залюбки
Так завжди робили
наші парубки.

Попи католицькі
та ще й уніатські
Дуже полюбляють
оттакої ласки.

Працювать не будем -
заради Вкраїни
Ми її любити
будем із чужини.

Німці та поляки,
а тепер ще й Штати.
Ми усім їм добре
будем слугувати!


Рецензии